Evenementen

Diversen / Evenementen / Familiale-Evenementen / Zakelijk
featured image
Evenementen
Evenementen of plechtigheden vastleggen is een aparte tak van fotografie.

Vaak gebeurt er zoveel op zoveel plekken tegelijk dat de fotograaf een grote mate van flexibiliteit moet bezitten evenals een scherp inschattingsvermogen van wat er waar staat te gebeuren. Tijdens deze opdrachten is het van belang om niet alleen dóór, maar ook zeker over de lens te kijken. Bij huwelijken moeten de doorsnee Huwelijksfoto’s gecombineerd worden met de avondfeesten of recepties. Niet alleen statisch vanaf de grond maar ook vanaf de plek waar nou eenmaal de beste foto gemaakt kan worden. Obstakels bestaan niet, in de meest brede zin van het woord. Van sport evenementen of festivals tot aan huwelijken of andere familiale gelegenheden, ik fotografeer alles met de passie en frisse blik die u van mij kunt verwachten. Zodoende heb je een mooie kijk op je evenement en kan je je emoties terug boven halen tijdens het bekijken van je foto’s.

Speedway

Een mooi voorbeeld van evenementen fotografie zijn de speedway wedstrijden. Als fotograaf is het een uitdaging om de racer mooi in beeld te brengen maar toch een gevoel van beweging in de foto weer te geven. Een perfecte balans tussen shutterspeed en diafragma.

De Gouden Helm

Speedwaywedstrijden worden gereden op een ondergrond van gravel. Om zo hard mogelijk door de bochten van de ovale baan ten gaan, zet de rijder de machines dwars en geeft flink gas. Hierdoor “drift” de motor door de bocht.

You don’t take a photograph, you make it.
Ansal Adams

De juiste compositie vinden is niet altijd gemakkelijk. Zeker niet als het om foto’s gaat die we daarna in een speciaal kleedje willen steken.

This is one of those moments.

Ook in familiale kringen kunnen er foto reportages gemaakt worden. De mooiste momenten van je kinderen willen we niet aan het toeval overlaten en ze een mooie herinnering geven voor later. Ze worden toch zo snel groot meneer…

Evenement

Festival - Happening

450 / 6 uur ter plaatse
  • Frontstage - de artiesten in volle actie
  • Sfeerbeelden en backstage
  • Eén fotograaf
  • Minimum 200 foto’s om uit te kiezen
  • 2 Resoluties JPG op CD van 100 bewerkte foto’s
  • In een straal van 50km