Portret

Familiale-Evenementen / fotostudio / Portret / Zakelijk
featured image
Portret

Een portretfoto is een foto die een persoon (of soms een dier) laat zien op zo’n manier dat het iets laat zien over de persoon zelf. Heeft die persoon een mooie glimlach, mooie ogen, een intrigerend gezicht dat veel heeft meegemaakt, etc. Het is aan de fotograaf om het beste uit mensen naar voren te halen en dit in een portret te tonen. Normaal gebeurt dit in onze hiervoor uitgeruste Fotostudio. Maar wij kunnen eventueel ook op verplaatsing werken.

Naam: Catwalk portret
Klant: Lydia De Wachter
Doel: Presentatie Eindwerk
Plaats: Fotostudio OPiA Torsinplein 12 in Tienen
mail adres info@bmdigitalefotografie.eu
Deel

De Nabewerking

Laat ons uw kleine onregelmatigheden digitaal bijwerken.

Om het perfecte beeld van iemand te nemen hebben niet alleen de persoon en de fotograaf nodig. Nabewerking is al even belangrijk als de foto zelf. Wegwerken van al de onregelmatigheden van de persoon zelf of zelfs van de plaats waar de shoot gebeurt is. Men kan nooit de perfecte foto nemen zonder een beetje bij te werken. Dit kan door verschillende foto’s samen te voegen of via filters. Wij gebruiken photoshop waar wij een uitgebreide opleiding van genoten hebben.

Before Image After Image
Which of my photographs is my favorite? The one I’m going to take tomorrow.
Imogen Cunningham

Bij een buiten opname zorgen de weersomstandigheden en het constant veranderlijke licht voor een bijzondere uitdaging voor de fotograaf. Maar met een paar reflectieschermen en een goede dosis improvisatie komt men heel ver.

Les Jardins d'Annevoie.

De betoverende watertuinen van Annevoie: een schitterend Waals erfgoed ergens tussen Namen en Dinant.

Een portret kan een geposeerde foto zijn, maar ook net zo goed een ongeposeerde foto waarbij het onderwerp zich misschien niet eens van de camera bewust is. Dit laatste levert soms een echtere situatie op.

Portret

Persoon

125 / 2 uur in Studio
  • Eén persoon
  • Er is een beperkt aanbod aan attributen beschikbaar
  • Eén fotograaf
  • Minimum 50 foto’s om uit te kiezen
  • 2 Resoluties JPG op CD van 15 bewerkte foto’s
  • Huur Studio en tools inbegrepen