Zakelijk

Evenementen / fotostudio / Zakelijk
featured image
Zakelijk

Wil je je zaak in de kijker zetten, is het nodig om de juiste portfolio te kunnen voorleggen. Je bedrijf aan de mensen tonen kan je het best met de juiste foto’s. Deze geven via websites of geschreven pers de eerste indruk aan je klant, zelfs voor dat hij ook maar één stap in je bedrijfsruimtes gezet heeft. Wij kunnen dan ook boven op je producten, ook je werkomgeving, je werknemers als jezelf voorstellen via een voor je bedrijf het best passend plaatje.

Naam: Verbruikerszaal
Klant: M-Café
Doel: Brochure
Tags: Brasserie, ruimte, cafetaria
Deel

Coming Home

Geef de sfeer van je bedrijf weer

Om de mensen je bedrijf te laten vertrouwen kan je best ze de sfeer van de werkvloer laten ervaren. Dit kan perfect door de juiste foto’s te kiezen die uit het leven van je bedrijf geplukt zijn. Dit is voor elk bedrijf en voor elke tak weeral anders. Sereniteit – kwaliteit – kwantiteit – bedrijvigheid – perfectionistisch – met zorg behandelt – inventief – één grote familie – geen nummer. Noem maar op en je klant weet wat hem te wachten staat als hij voor jou kiest.

It is more important to click with people than to click the shutter.
Alfred Eisenstaedt

De eerste indruk is de belangrijkste. Je moet eruit springen en vertrouwen uitstralen bij de eerste ontmoeting. Met een flyer of via het Web. Het maakt niet uit, je foto moet in het oog springen.

The first impression is the most importent.

Zelfs bij het vluchtig doorbladeren van de een magazine moet je foto in het oog springen en net dat hebben dat de toekomstige klant wilt. Of het nu je product, je uitstraling of je werkomgeving is. Je moet ze een fractie van een seconde laten fixeren op je eyecatcher dan heb je al half gewonnen. Als ze na je foto de tijd nemen voor je tekst ernaast te lezen, ben je in je opzet gelukt. Uitstralen welk soort bedrijf je hebt en interesse opwekken bij je potentiële klant.

Before Image After Image
Naam: 5 luik kappersgereedschap
Klant: Kapsalon Nancy
Doel: Inkleden muur Salon
Soort: Meerluik Tools Kapper

Zakelijk

Website - Print

500 / 8 uur in het totaal
  • Alle nodige foto"s voor uw Website
  • producten - banner - sfeerfoto's zaak - personeel
  • Eén fotograaf
  • 2 Resoluties JPG op CD van 50 bewerkte foto’s
  • In de Studio en/of In een straal van 50km